lunes, 11 de noviembre de 2013

Sortida al Zoo de Barcelona!!

El dissabte passat, dia 9 de novembre, una part de l'esplai, els infants de 3 a 11 anys, vam marxar d'excursió al Zoo de Barcelona.

Ens vam aixecar aviat, vam posar-nos roba còmode per caminar, vam agafar la motxilla i cap a l'estació de Mataró, on havíem quedat. Tot i que era molt aviat i alguns feiem cara de dormits, tots portàvem un somriure a la cara. Sabíem que ens ho anàvem a passar molt bé.

Només arribar, vam anar a veure l'espectacle de dofins. Vam passar una estona fent cua, però va valer la pena. Ens van explicar moltes coses curioses dels dofins i també els vam veure saltar tant alt que amb la cua tocaven una pilota que estava penjant del sostre!!

Quan va acabar, vam estar donant voltes pel zoo per veure molts més animals: girafes, hipopòtams, elefants... Fins i tot vam veure animals que no sabíem ni que existien!!

Cap a l'hora de dinar, vam anar a un picnic del Zoo. Un cop ja teníem la panxa ben plena, ja tornàvem a posar-nos en marxa per veure els animals que ens faltaven: tigres, panteres, jaguars... Fins i tot, ens va donar temps d'anar a la Granja, on vam estar tocant i donant de menjar a les cabres.

Ja era tard, i en res havíem de marxar. Però abans, encara teníem energia per passar-nos una estoneta jugant al parc de dins del Zoo. Allà ens vam estar tirant per la tirulina i baixant pels tobogans.

Llavors, ara sí, ja tocava tornar cap a casa. Estàvem tots cansats però ens ho havíem passat genial.

Ara esperem a la pròxima sortida amb ganes! Nosaltres, els monitors/es us hi esperem! Ens veiem a l'esplai!!