jueves, 2 de enero de 2014

Sortida a Tiana



El passat cap de setmana 14 i 15 de desembre, l’esplai Pampayuga va fer una sortida de dos dies a La Conreria de Tiana.

A aquesta sortida ens va acompanyar la Reina del Esplaiera, un projecte de la Reina del Maresme   que consisteix en que tots els esplais que vulguin participar, fan fotos de les seves activitats amb la presència de la reina i la comparteixen a la seva pàgina del Facebook. D’aquesta manera, els esplais es donen a conèixer.

En arribar, vam esmorzar, ens vam instal·lar i vam fer diferents jocs de coneixença de l’entorn fins l’hora de dinar.

Després de dinar, vam començar l’activitat estrella de la sortida. Una activitat relacionada amb la campanya nadalenca, aprofitant que s’acostaven aquestes dates, on els infants van fer la seva selecció de joguines i altres objectes que volien per aquestes festes, les van enganxar en un mural i seguidament vam fer un debat sobre el gènere i el consumisme. L’activitat va tenir molt d’èxit, van participar tots els infants, van opinar i ens van donar el seu punt de vista. Totes vam aprendre molt.

A la nit vam fer joc de nit pels més grans i els petits van marxar a dormir.

Al dia següent, a les 8h estàvem totes en peu preparades per recollir l’habitació i anar a esmorzar. Fins el migdia que van venir les famílies vam estar fent jocs conjunts aprofitant l’espai exterior.

Totes vam marxar contentes d’aquesta sortida, havent conviscut, havent aprés, havent compartit i amb la idea què:

COMPARTIR és VIURE
VIURE és ESTIMAR
ESTIMAR és COMPARTIR