miércoles, 22 de enero de 2014

Sortida a la NEU



Autorizació Sortida a la neu
Ei Pampayugxs!! El proper cap de setmana 1 i 2 de febrer marxem a Bellver de Cerdanaya a la NEU conjuntament amb l’esplai La Tribu del barri veí (Molins). Anirem en autocar i ens allotjarem a la casa de COLÒNIES CADÍ.
Ens trobarem el dissabte 1 de febrer a les 8.30 a la parada d’autobus que hi ha entre el Carrer Jacint Verdaguer i l’Avinguda Corregiment (Part de dalt del parc Central nou) amb LA ROBA D’ABRIC PER LA NEU POSADA. A la tornada arribarem sobre les 19h del diumenge 2 de febrer. 
El preu de la sortida és de 20€ per infant. Les famílies nombroses tenen bonificació. (Pregunteu a pampayuga@gmail.com). Té un cost tan econòmic perquè l’esplai es fa càrrec del cost de l’autocar i dels àpats. Anem amb només allotjament i amb dret a cuina. Els monitors i monitores d’ambdòs esplais prepararem el sopar de dissabte, l’esmorzar i el dinar de diumenge. També els hi donarem berener d’ambdòs dies.  
Per tant, a la sortida els infants hauran de portar:
·Autorització signada***
·Motxilla
·Sac de dormir
·Esmorzar i dinar de dissabte (numerats: 1- esmorzar i 2- dinar)
·Cantimplora amb aigua
·Got i plat de plàstic reutilitzable i tovalló. Pels àpats que fem a la casa.
·2 mudes i robes interior de recanvi (Pel diumenge i per si es mullen amb la neu)
·Roba especial neu: barret, guants, botes d’aigua, pantalons i jaqueta impermeable (Preferiblement que sigui per la neu, ja que fa fred i és necessari abrigar-se però també que no cali l’aigua). IMPORTANT: Roba d’abric
·Necesser amb: pinta, raspall i pasta de dents, tovallola de mans i sabó
·Pijama
·Lot

NOTA: Els trineus, pales i demés estris per jugar a la neu els portem nosaltres de l’esplai J


***L'autorització la trobareu a la part de baix de la web, a mà esquerre. En la carpeta d'autoritzacions sortides. (Veure explicació) L'heu de descarregar, imprimir i portar aquest dissabte a l'esplai per confirmar la vostra assistencia.