lunes, 18 de mayo de 2015

Inscripcions Casal d'Estiu 2015

Benvolgudes famílies,

Primer de tot volem agrair a totes les famílies que heu confiat en nosaltres per apuntar als vostres infants al nostre casal. Aquest anys ens hem superat en inscripcions! 113! Guau, increíble, mil gràcies!!
Ens agradaria poder oferir més places i no deixar a cap infant fora però el nostre espai és molt límitat. Comptem amb els locals de l'Associació Infantil i Juvenil Pampayuga al carrer Càceres i el local de l'Associació Veïnal de Cirera. Portem tres anys intentant aconseguir una escola per poder fer al nostre casal, perquè creiem en el nostre projecte, perquè sabem que els infant s'ho passen genial amb nosaltres i cada any tenim més demanda, però no hi ha manera d'aconseguir una escola. Potser podem juntar forces per, de cara a l'any vinent , entre totes, poder aconseguir una escola al barri per poder fer el casal amb tots els infants que vulguin compartir aquest mes d'estiu amb nosaltres. 

Les inscripcions comencen avui dia 18 de maig. Teniu fins el 29 de maig per formatlitzar la inscripció.

El lloc d'inscripcions és la sede de l'Associació Veïnal de Cirera (Carretera de Cirera, 33)
Horari: 
  • Matins de 9.30h a 12.30h : Dimarts i dijous 
  • Tardes de 18h a 20.30h: Dilluns, dimecres i divendres
A continuació us deixem la informació del que necessiteu per fer la inscripció i l'enllaç perquè podeu consultar si esteu admesos o a la llista d'espera. 


Què necessito per fer la inscripció?
Per tal d’inscriure correctament els/les vostres fills/es cal que formalitzeu els tràmits necessaris.


  • Omplir els fulls que adjuntem corresponents al full d’inscripció de l’infant, les dades d’interès, el full d’autoritzacions, (la fitxa mèdica i el certificat d’aptitud final, si s’escau). Mireu de no deixar cap camp d’informació buit. (Cal recollir la fitxa d'inscripció a la sede de l'Associació Veïnal de Cirera)



  • Adjuntar una fotografia de l’Infant, una fotocòpia del DNI o NIE de la mare, pare o tutor/a, una fotocòpia de la targeta sanitària i una fotocòpia del carnet de vacunes de l’infant (en cas de no posseir-lo, cal omplir el certificat d’aptitud final). Realitzar el pagament de l’import total corresponent a la quota del casal que són 125€, del 18 al 29 de maig de 2015. Forma de pagament: 

Domiciliació bancària:  LaCaixa 2100  0663  53  0100918296

Cal retornar la copia del resguard per al casal, segellada per l’entitat bancària.

  • Recordem que la quota de les acollides i de les permanències (menjador) és de 20€ tot el mes d’acollida, i 20€ tot el mes de permanències. El pagament es fa per domiciliació bancària, al compte indicat anteriorment de LaCaixa.

Per qualsevol dubte: pampayuga@gmail.com 



AIJ Pampayuga